Malin Lidgren

andas ut

Kategori: Jamie 12-18 månader

Den här helgen var allt annat än bort spolad. Gu vad vi har hunnit med jag och John. Nya utemöbler till nya altan som än inte är byggd än men köpta. (Det är öppetköp i 60 dagar om det mot förmodan inte går igenom hos styrelsen). Vi har även ärvt utemöbler plus en webergrill av min syster som nu står på plats på baksidan. Förådet är tömt på allt skräp vi samlat på oss under vintern och allt är kört till tippen. Sommardäcken är på, vinterkläderna bort plockade, deklarationen är färdig, köpt en barncykelstol på blocket till liten, annons på vagnen är utlagd på blocket, nya bolånsräntan är omhändertagen, presenter och firanden är klara. Diskmaskinen bort forsslad och den nya är köpt och på plats. Jag minns ärligt talat inte allt vi fått bockat av från vår never ending lista. Lättnaden är total.
Livet som vuxen är verkligen fullt av tråkiga måsten som man inte kan undgå. De begär fokus, pengar, tålamod, tid och omsorg. Det värsta är att varje månad fylls listan på med något nytt oväntat och det är bara att gilla läget och skrapa fram mer pengar.
Men det var bara en parantes nu tillbaka till det underbara positiva! Snart är gruset på gatorna ett minne blott. Det betyder att sommarskorna åker på, att altandörren står alltid öppen och alla måltider äts utomhus i värmen. Tänk att det är vad vi har att vänta. Du härliga underbara sommar, så som vi längtar efter dig. Regna på, sålänge snön inte kommer tillbaka och vi kan varva med några dagars strålande sol är jag mer än tillfreds.
 
solstrålen
    

Kommentarer

  • Angelica säger:

    Oj vad mycket ni hann med i helgen! Vad skönt med en ny diskmaskin :)

    2013-04-24 | 08:19:49
    Bloggadress: http://Angelicamarina.blogg.se
  • Angelica säger:

    Oj vad mycket ni hann med i helgen! Vad skönt med en ny diskmaskin :)

    2013-04-24 | 08:20:03
    Bloggadress: http://Angelicamarina.blogg.se

Kommentera inlägget här: