Malin Lidgren

inte många knop

Kategori: Allmänt

Här hemma har tiden stått stilla. 
Tyvärr har jag inget roligt att bjuda på. Min dag har erbjudit städning, tvätt och alla andra tråkiga nödvändigheter ett hushåll kan erbjuda.
MEN åter till er.
Ni kan iallafall få se fyra detaljer från vardagsrummet. Jag har en extrem längtan av att bli klar i det här rummet. Rummet vi umgås och är mest i. Så i påskdagarna nu hoppas jag att de sista listerna hamnar på plats efter att vi la nytt golv samt att lamporna över mabordet kommer på plats sen kan jag nog räkna rummet som "klart" eller iallafall helt.
 
Detalj ett:
Min nya kärlek. Ett vitt alldels lagom vedställ för en bra peng från Mio för enbart 595kr.
 
Detalj två:
Det är min "nya" klocka. Också från Mio, 349kr fick jag betala för den, finns även med svart urtavla.
 
Detalj tre:
Grönt,levande och vår. Det är det jag känner när ser det här kastanjeträdet. Tyvärr hade för bråttom och ansåg att jag hade väntat alldels för länge på det perfekta trädet så gav liksom med mig och köpte det första bästa för en enkel peng. Bara någon vecka efter såg jag trädet jag egenligen var ute efter i butikerna, MEN SAK SAMMA, den fyller samma funktion.
 
Detalj fyra:
ÄNTLIGEN sitter det tavlor på vår kala vägg. Har suttit och sneglat argt och beskymrat på den i flera månader och tänkt idag, IDAG lägger jag en beställning på posters. Men varje gång har jag fått extrem beslutsångest. Det hela slutade med att jag full följer det franskatemat vi redan börjat med. Jag är nöjd att det sitter något på väggen och jag tycker att det fungerar bra med resten av vardagsrummet.
 
 
 
 

Kommentarer

  • angelica säger:

    Men vilka fina detaljer <3 har också funderat på La vie est belle tavlan, så vacker

    2015-04-05 | 11:37:47

Kommentera inlägget här: