Malin Lidgren

On my way...

Kategori: Allmänt

Snart bär det av till jobbet för att ha en klubbkväll på MQ. Timmarna kommer nog flyga förbi så innan jag vet ordet av sitter jag hemma spikad framför tv:n och ser True blood och säsongs premiären av Grey's. Guu så jag har längtat!

Nu ska jag ta bilen och skynda mig iväg! Ha en trevlig onsdags-kväll allihopa! 

Lyckorus

Kategori: Allmänt

 Jag känner mig riktigt lycklig för första gången på ett bra tag. Livet leker och jag mår så himla bra, vad mer kan man önska sig? 

Snälla, säg någonting som håller mig kvar.

Kategori: Allmänt

Idag har jag tänkt mycket på Jesper och mitt sorgarbete, så jag plockade upp en bok som jag skrev mycket i under den tiden.

Det är svårt att se ett ljus i min ständiga natt och i mitt oavbrutna lidande, om livet har mer att ge är det dags att det börjar visa sig nu...

Det är så sorgligt och overkligt att läsa det jag har skrivit. Jag tycker så synd om personen jag läser om men i själva verket så är det mig och mitt liv som jag läser om. Det är en sådan konstig känsla att det går inte att förklara. Det är som att jag själv bara återberättar någon annans livshistoria. 

  

Skokloster

Kategori: Allmänt

Timmarna rullar på och snart är det dags att korka upp vinet hemma hos Empa. Det bjuds även på middag och gott sällskap så jag har en mycket trevlig kväll att se fram emot.





Vi syns i dimman, gott folk!

Let go and let the love flow

Kategori: Allmänt

Just nu är klockan 22:22 och man får önska sig vad som helst... Jag önskar mig alltid samma sak men det tänker jag inte dela med mig av men detta fick tankarna att flöda vidare på:


Livet:

Jag tror på ett liv fyllt med glädje och kärlek. Jag vill tro att allt löser sig och livet har mer att ge än sorg och förluster. Och när jag är med de personer jag älskar mest på jorden känns det som att jag svävar på moln och inget ont kan hända mig. Det är den känslan som får mig att vilja leva föralltid, det är mitt lyckorus.

Ni betyder!

Happiness

Kategori: Allmänt

Jaha ikväll bjuds det inte på något finbesök. Utan ikväll är det bara jag, idol och och Ben & Jerry's men inte är jag bitter för det, utan det är riktigt härligt om jag får säga mitt! 

Ni får ursäkta mig, jag kan inte koncentrerar mig på mitt skrivande pga all falsk sång som kommer från dum-burken så nu sätter jag punkt......

Jag låter bilderna tala

Kategori: Allmänt



Haha hittade precis en bild på min kamera. Jag undrar bara vad Empa sa eftersom vi alla 3 gör väldigt besvärliga minner och bilden som är tagen direkt efter ser ut så här:



Så tror att det var något väldigt roande! Synd att jag inte minns vad det var bara haha.