Malin Lidgren

Prisvärt

Kategori: 2013

I brist på annat vill jag bara visa något jag kom över på Öland. Tjugonio kronor styck fick jag betala, rena rama fyndet!

Förlovningen del tre

Kategori: Förlovningen

Bilderna får tala för sig själv den här gången
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Förlovningen del två

Kategori: Förlovningen

Vart var vi? Ja juste..
 
Vi lugnade nerverna med lite vin
Jag hade koll på mina tjejer, John var fortfarande ovetandes om att de var på plats.
Tiden gick, och mellan den här och den andra bilden blev frågan ställd.
Överraskningen var över. (John ser något medtagen ut och jag ser nöjd ut som ett fån).
fotograferna smög sig närmare och knäppte typ tusen kort
här är urvalet 
LYCKA!
del tre kommer...
 

Fem saker som gör att jag är svår att leva med

Kategori: 2013

• Jag ber nästan aldrig om ursäkt och har hemskt svårt att svälja stoltheten och säga: "förlåt, jag gjorde fel".
• Ett av mina intressen är inredning. (jag kan nörda ner mig totalt i det). Om John ska få vara med på ett hörn är det enbart när jag ber om hans åsikt. Men min väger alltid tyngre.
• Jag vet inte vad gränsen går för privat. Det finns nog ingenting jag inte skulle kunna dela med mig av.
• Jag är ingen kelgris och har aldrig varit. Jag kan gå länge utan beröring. Jag är så extremt nöjd när vi bara är under samma tak, helst i samma rum. Då blir jag hel.
• Jag har ett j*vla humör när jag går hungrig och det kan slå till på tio sekunder. (Antagligen lågt blodsocker). Det värsta av allt är att jag är kräsen, så vad som helst duger inte i den situationen.

Bokat

Kategori: 2013

Lite spontant bokade vi nyss en natt på Görvälnsslott. John fyller nämligen 25 i år och hur härligt är det inte att vakna upp på ett slott och avnjuta en frukost ihop, bara han och jag? Perfekt start på födelsedagen om du frågar mig! Planerna för den stora kvällen återstår att se... 
 
 
 
 
 
 
 

Förlovningen del ett

Kategori: Förlovningen

Vi tar det redan från allra första stund.
 
Lappen som gjorde att han förstod att något var på gång.
 
Med mig till Görvälnsslottsbåtbrygga hade jag två rara, Emelie och Sara.
 
De gjorde sig redo för en stund i buskarna.
Medan John klädde på sig, satte vi tjejer stämningen på bryggan.
Smörgåsar, vin, musik, loppan och ringarna. CHECK!
Och här satt jag och försökte få en bra bild samtidigt som fjärillarna flög vilt i magen.
Klockan slog 18:00.... showtime!
Alla intog vi våra platser.
John följde de vita banden precis som taxichaffören talat om.
Utan att ha någon aning om att Sara förföljt honom hela vägen fram till bryggan.
När jag hörde Emelie ropa, "Kacka kacka" ställde jag mig upp för att möta John.
Just i denna stund var det väldigt mycket nerver vill jag tala om.
 
 
 
 
 

Ritas för fullt

Kategori: Jamie 12-18 månader

Något som kan få Jamie att glömma bort tiden är när han ritar. Det är något som vi ganska nyligen introducerade honom för. Jag är jätte glad för hans intresse samtidigt som jag förstår att de flesta barn säkert gillar det till en början. Allt jag kan hoppas på är att det håller i sig. Tänk den dagen vi två sitter och ritar ihop! Men det jag inte uppmärksammat tidigare är hans sätt att hålla pennan?! Han håller den precis som man ska! Jag har då inte lärt honom och vet inte vem som har. Men jag är imponerad!! Han är ju bara ett och ett halvt. Jag trodde barn ofta tog tag ganska långt upp eller mitten på pennan och sen med knuten hand runt om och liksom mer kladdade på så vis. Förstår ni hur jag menar? Hur som helst tror jag att han har lättare att utveckla det fysiska och hans tal kommer komma senare. Han använder några få ord och härmar många läten och visar mycket med hela kroppen som vid tillfällen då han gjort sig illa på något. Det är hans sätt att uttrycka sig. Det blir spännande och se vad förskolan kommer bidra med. Tänk så många barn han kommer kunna ta efter.

Dagsutflykt

Kategori: 2013

Snart är det slut på lata dagar. Inte en dag har passerat utan att jag hängt med vännerna och idag är inget undantag. Snart kommer fina familjen och hämtar upp mig med bil och tar med mig till Naturhistoriska. Sen något jag väntar ivrigt på är att min alldeles egna familj kommer hem med morgonflyget imorgon. Dock krockar det med arbetet så familjeträffen får vänta till kvällen. Den som väntar på något gott...

Ännu en första

Kategori: Jamie 12-18 månader

Jag sitter hemma på soffan. Tårarna tränger sig på. Inte visste jag att jag var så här blödig? Allt började på Arlanda runt elva tiden tidigare idag. Där släppte jag dom. John, Nicole, Filip och min älskade, älskade lilla son. Dom där två grabbarna i blont hår är det käraste jag har. Jag är inte ledsen, jag är bara fylld av kärlek, av saknad. Så här sitter jag hemma i vårt gemensamma hem men det känns inte som hemma, för vad är hemmet utan er? Det är inte synd om mig! Men all denna lediga tid utan måsten tillhör inte min vardag. Jag är väldigt sällan ensam, nästintill aldrig efter den där dagen på BB. Jag är ovan, men jag njuter mellan omtumlande stunder av hjärtesorg. Jag älskar er, ses på lördag.

Öland del ett

Kategori: 2013

Vecka 28 brukar innebära Öland för oss och i år var inget undantag. Hela 22 personer blev vi den här gången och vi alla samlades i samma stugby. Vi var släkt, vänner och bekanta som kom ända vägen från Stockholm. I vår stuga bodde vi tre par och Jamie. Pojken skötte sig över förväntan. Det var en resa full med sol, värme, glass, lata dagar, ett och annat glas och såklart en med dåligt väder. Svensk sommar när den är som bäst helt enkelt.

Äntligen

Kategori: Förlovningen

Jag måste nämna att jag är mäkta imponerad av min blivandes detaljerade inlägg här i bloggen! (Älskling, när du läser det här ska du veta att du alltid är välkommen att gästa här i mitt krypin. Nästa gång dina fingrar känner för att träffa tangenterna vet du var vi finns). Nu tillbaka till er andra, ni ska veta vilket lyckorus den här förlovningen bjudit på! Om en förlovning bjuder på allt detta, vad ska jag då vänta mig av vår bröllopsdag?
Men nu, nog om vår dag....för ett tag iallafall! (Vi kan säga såhär: jag nämner den inte igen tills den dagen bilderna vi tog nere på bryggan träffar min hårddisk, då blir det en favorit i repris).

Så, för si så där fem timmar sedan drog min semester igång! Härliga tider på Öland väntar tillsammans med många nära och kära under en hel veckas tid. Gu så härligt det ska bli! Under veckan kommer jag också bjuda på stor frånvaro här på bloggen så under tiden kan ni titta på den här vackra skapelsen som Emelie och Tobias gjorde enbart för våran skull. Världens finaste present!!! Lådan har de målat i vitt och sedan ordnat och gjort den personlig med våra namn och datumet vi förlovade oss på. Jag fullkomligt älskar den och min vackraste vän Emelie som känner mig allt för väl. Sen kan ni se på de andra bilderna att flera kom med gåvor! Att vi är tacksamma är bara förnamnet!

Självklart, sa jag JA!

Kategori: Förlovningen

Att jag skulle blogga någon gång i mitt liv var inte planerat men efter allt jag var med om måste jag tacka allt och alla på något sätt och det blir genom att gästblogga.. Varsågoda !

Tisdagen den 2a Juli börjar med att Malin får samtal från sitt jobb och säger att hon måste ställa upp och jobba för någon är sjuk. Jag som ligger halvvaken i våran säng blir väldigt irriterad och säger att hon inte MÅSTE ett skit för vi har semester. Vi har planerat att åka till Tyresö och hjälpa till, men nu måste jag alltså åka dit själv igen med våran galna son som sover på mitt huvud varje natt. Vi åker till Tyresö jag är irriterad men det glöms bort efter jag hjälpt (tittat på) Kenta arbetat måndag kväll och tisdag förmiddag. Dagen därpå åker vi till mormor på vägen hem. Än en gång slipper hon undan för tydligen ska Malin leka med Emelie. Mitt svar löd: "SKIT I MORMOR DÅ" lite kärleksfullt samtidigt som det verkligen inte var det. Malin ringer efter några timmar och påstås ha urinvägsinfektion och säger att jag måste komma hem och skjutsa henne, "som vanligt" suckar jag, och säger hejdå till alla eftersom malin tydligen inte kan gå till sjukan . Jag kommer hem till ballonger på dörren och fixad baksida , "fan också" säger jag och sitter kvar i bilen i ca 3-4 minuter innan jag smyger fram till dörren. Då låser jag upp dörren öppnar den fort och sticker in huvudet "Hallå?!" Tur att ingen är hemma. Rosenblad ligger på golvet hela vägen upp i trappan in till vårat sovrum där kläder och instruktioner ligger..

 
 
Jag skakar ytterligare på huvudet men märker att mina händer börjar skaka samtidigt, något lurt är på gång .. Malin svarar självklart inte och min mamma svarar samtidigt som hon ljuger dåligt. Nånting kommer ske och jag har ingen aning om vad ! Efter en dusch och tandborstning sätter jag mig ute på verandan och väntar på taxin som kommer på en gång. Väl inne i taxin är det stelt som fan . När vi börjar åka mot görväln tjuvkikar jag på hans dator och ser att görvälns parkering är destinationen och han ger mig order att följa vita banden när jag stigit ut. Allt gick långsamt eftersom jag inte ville gå fel och folk kollade väldigt konstigt på mig, men det kan ha varit för att jag var stilig som fan! Iaf jag kommer fram genom buskarna och ser en prinsessa stå på bryggan med picknick och mys<3
 
 
Jag kramar om mitt hjärta som aldrig förr och känner mig otroligt lycklig och imponerad att hon lyckats överraska mig totalt (bara början tydligen). Hon bjuder mig på vin och smörgås och berättar att hon planerat det här i ett år och att alla varit med på det. Hon frågar om jag förstår vad som kommer hända? Platsen är otroligt romantisk, vädret är underbart och den bästa människan i världen ska fria till mig. Jag har noterat tavlan i korgen som hängt i vårat vardagsrum senaste månaderna med en loppa i. Vi öppnar tavlan samtidigt som hon läser upp en kärleksförklaring med avslutet. "Därför frågar jag dig" och viker upp loppan där det står "Vill du gifta dig med mig?" Det kan ha kommit några tårar när jag läste men det finns inga bildbevis, (förhoppningsvis). Efter när jag sagt "JA, SJÄLVKLART" med tårar i ögonen lyfter hon upp min arm i luften , vinkar och ropar "han sa: ja!" Helvete , papparazzi" .. Emelie och Sara har smygfotat hela tiden och letar sig närmare samtidigt som dom fotar otroligt mycket . Det blir en del minuter vi får posa osv som vi är otroligt dåliga på men va gör det? Orakad och förlovad dricker vi upp vinflaskan och gör oss redo för hemfärd där en romantisk kväll väntar med middag och mys för två<3 .....Eller inte?!
 
 
Om jag missade att nämna det tidigare. När jag var hemma hade jag kollat in baksidan som malin gjort i ordning för oss två så jag antog att vi skulle ha en romantisk middag.. Iaf i bilen hem blir jag filmad av Emelie och Sara som ställer lite spontana frågor om kvällen samtidigt som jag ser svärföräldrarnas bil parkerad i närheten av oss samt otroligt mycket bilar. Vi svänger in och jag säger "Vad i helvete", där står Ni runt 40 underbara personer och välkomnar och grattar oss. Jag är helt i chock och kan inte förstå allt Malin och ni gjort för min/våran skull.. Att ni kunnat hålla detta hemligt är en gåta för mig , men jag är otroligt rörd och lycklig över att ha alla nära och kära i mitt liv som efter denna dag blivit ännu bättre. 
 
Nu har jag redan gått över gränsen på hur mycket en normal person orkar skriva/läsa men ni behöver inte oroa er detta är nog första och sista gången jag gästbloggar .  Tack för allt, kärlek till er alla speciellt dig min älskade Malin // Lyckligaste gästbloggaren i världen !
 
           

Han sa JA

Kategori: Förlovningen

Morgonstund

Kategori: Jamie 12-18 månader

Familjen sover och här sitter jag i min ensamhet och saknar allt stoj en vaken liten ställer till med. Typsikt, många och även jag skulle säga, passa på att njut istället. Det är iallafall härligt att veta att jag kan sakna sånt som även kan få mig att vilja hoppa ut genom fönstret. Snart är det dags att duka upp frukost, dagen till ära har jag bestämt mig för att göra det utomhus. Tänk att få ha ett utekök?! Det lägger jag till på min lista av drömmar. Nämen vad är det jag hör? Små, små tassande fötter. Det gulligaste ljud man kan tänka sig. God morgon mitt hjärta<3