Malin Lidgren

Being pregnant...

Kategori: Gravid med Jamie

Nackdelar med att vara med barn:
  • Tuttarna växer så sjukt mycket - Snälla sluta
  • Jag har frktansvärt ont i ryggslutet- Dock inte hela tiden, utan mer stötvis, thank god
  • Urinblåsan känns som att den delar storlek med en tomat- Ett litet glas sen är dags igen...
  • Måste jag ens nämna finnarna?- Kommer det någonsin försvinna?
  • Att jag inte får sola solarium- Jag vill, JAG VILL!
  • Torr som ett rusin- Kan iförsig ha med årstiden att göra?
  • Vardagssaker som att måla tånaglarna eller böja sig ner är en påfrestning
  • Alla sjuka pengar som måste läggas på bebissaker- Dock har vi haft ganska tur med mycket av våra inköp, (men jag är bitter och det finns rum på listan, det hör hemma på listan helt enkelt)
  • Att jag inte ryms i mina gamla kläder- Jag är så trött på min kropp just nu
  • Att inte få dricka alkohol- Oj så länge sen jag fick ta mig ett glas vitt eller en drink
  • Sen måste jag tilllägga min granne Rut här på listan- Jag vet, det har inget med att vara gravid att göra, men hon hör hemma på alla negativa listor det finns!!!


Så här ser jag ut i mina gigantiska bröst, jag HATAR dom! Dom tar över världen, jag vill inte ha dom kvar. Jag vill inte att de ska växa något mer och jag fasar för den dagen när mjölken rinner till och efter förlossningen då magen inte finns kvar för att få min kropp att se något mer balanserad ut.
I hate big boobs.

Vad ska vi klä ut oss till?!

Kategori: Allmänt

Nästa helg kanske jag och John ska klämma in en hallowen fest i vårt späckade schema. Men för att komma måste man vara utklädd och våra tankar går något sånt här:
Spiderman och Mary Jane
Eller för att göra det enkelt, ett brudpar dock något zombie-like.
Eller hippies: Tänk John med utsläppt hår och fejk-mustach
sökandet fortsätter...

Färgglatt står på tapeten

Kategori: Allmänt

Nu har jag laddat upp med lite inspiration för mitt nästa projekt här hemma, super pepp! Men mer än så säger jag inte för mina ögon går i kors för att jag är så vansinigt trött.

Hemma hos: Emelie

Kategori: Allmänt

Igår ringde Emelie mig och berättade att hon bestämt sig för att tapetsera en fondväg hemma i hennes sovrum helt själv, fast att hon aldrig gjort de förut. Jag tyckte de lät som galenskap men jag var såklart nyfiken och valde att titta förbi och bjuda henne och Izabella på något uppfriskande så där av dagens bilder. Sen måste jag säga att Emlan imponerar, de blev ju hur fint som helst! !!

V 25

Kategori: Gravid med Jamie

Vad finns det att säga? Det syns verkligen

 

Början på resten av våra liv

Kategori: Gravid med Jamie

De hela började med att jag frågade John om pizzan hade blivit mindre för gu så hungrig jag var. En annan sak var att jag sov som en klubbad säl i soffan på kvällarna, det gick inte att hålla sig vaken och John lyckades inte väcka mig. Ni som känner mig vet att jag alltid äter samma maträtter jämt och ständigt och har alltid gjort. Men en kväll valde jag en pizza jag inte ätit på 10 år, en banan/curry pizza. Mamma tittar på mig med allvarlig blick och säger att det är precis samma pizza hon började äta när hon väntade barn och hon får mig att lova henne att jag ska göra ett grav.test i morgon. Sen var det självklart misstänktsamt att min mens aldrig kom, så 16 dagar efter beräknad mens så kissade jag lite hastigt på den där lilla stickan. Jag höll nästan på att glömma bort att kika på resultatet för jag var så trött och höll på att somna i soffan och bad då John att gå och titta. Han kommer strax därefter med skutt och skratt och börjar pussa mig, jag puttar bort honom lite lätt och ser honom i ögonen och frågar vad han håller på med? Han ler det bredaste leendet i världen och pussar mig än en gång. Jag viker undan huvudet och försöker se honom i ögonen och säger; -Man får inte skoja om sådana här saker, John! Han tar tag i mina händer och vill att jag ska gå efter, jag följer efter med osäkra steg och förstår inte rikitigt vad som väntar. Därefter pekar han på stickan och där är självklart de där två tydliga strecken. Jag skriker och börjar gråta i panik och John bara skrattar och kramar mig samtidigt som han försöker lugna ner mig. Jag är i choktillstånd just nu och tänker bara nej,nej, NEJ! Inom kort har jag ringt halva jordklotet och sagt att jag kommer göra en abort.
Haha det ögonblicket minns jag väl men tji fick jag. Idag sitter jag här med barnet sparkandes i min stora mage i just detta nu och vi har tagit ett av de största besluten i våra liv. Och det är att låta detta underbara lilla mirakel se dagsljus och leva med oss resten av våra liv.




Några favoriter och andra tips

Kategori: Allmänt

  • Hemma-gjord body peeling i form strösocker och olivolja, finns inget bättre sätt att bli silky smooth.
  • Biotherm's deo, utan tvekan den bästa deo'n i världen.
  • Depends nagellacksremover i burk form, väldigt lätt att använda och borta på 3 sekunder.
  • Bästa sättet att få bort mascara från fransarna är att använda sig av babyolja (fett löser fett) plus att det är helt smärtfritt.
  • Vill du ha en platt mage en hel kväll med mycket alkohol, kolsyra eller förtära annat som kan vara hårt för magen så finns det kapslar på apoteket mot väderspänningar(ett finare ord för gaser). Det är helt ofarligt att ta och börja gärna redan på onsdagen och man ska ha en ute kväll på lördagen. Minns dock inte namnet på dessa, det är en vit burk med turkos text om jag minns rätt, receptfritt såklart.
  • Om du lider av extra fett hår kan det vara värt att tvätta håret två gånger med schampo för att verkligen komma ner på djupet, första schamponerigen kan det vara lätt att bara få bort den överflödiga smutsen. Glöm självklart inte balsam efteråt. Även där ska man passa sig att ha balsamet i hårbotten för att inte "bli fet" så håll dig till topparna.

Helgen i bilder

Kategori: Allmänt

Bild 1- Emlan's kisse Lille-fot aka Foten
Bild 2- Vår nya inköpta gossiga filt från chili(299:-), vi köpte även likadana kuddar(99:-)
Bild 3- Vi gjorde vaniljpannacotta med färsk passionfrukt, en favorit!
Bild 4- Jag i min gråa kofta som jag fick av Emelie när jag fyllde år

Ny dag

Kategori: Hemma hos oss

 

 

Den nakna sanningen del 2

Kategori: Gravid med Jamie

Nu startar jag kampen mot dålig hud, jag vet att mycket är hormonella förändringar som "hör" till när man är gravid. Men samtisigt som jag inte vill finna mig i detta så ska jag försöka göra de bästa för min hud. Jag bär väldigt mycket smink på dagarna, tjocka lager de vill säga. Jag har ofta fuskat med att tvätta av mig smink med vanlig pumptvål från rusta för 10 kr så efter min hudanalys vet jag vilka produkter jag "bör" använda. Mina gamla vanor var big no, no's .Så jag blev väldigt lyckligt lottad som fick dessa dyra produkter av nära och kära i John's familj när jag fyllde år.
Prodruketerna jag ska använda mig av
Presentkort som jag också fick. De ska jag använda till behandlingar
En bild utan smink så ni kan se min hud
Närbild på mitt största problem område

Min mans bröllop

Kategori: Allmänt

Haha måste bara tala om som de flesta av er vet så var ju jag och John nära på att gifta oss i somras på tv. Vi kom ganska långt, det stod mellan oss och ett annat par med de valde de andra paret. Mer än så har vi inte vetat men nu faller alla bitar på plats och nu har vi äntligen fått reda på vilket program det var och på vilken kanal. Detta börjar sändas ikväll kl 21:00 på den nya kanalen TLC, programet heter "min mans bröllop". Haha hur kul! Tänk hur vårt bröllop hade sett ut om John hade planerat allt och bestämt allt, sååå kul!
Detta måste bara ses!

v 24

Kategori: Gravid med Jamie

Jag befinner mig nu i vecka 24 (månad 6)
Jag väger nu 55 kg prick, så jag har alltså lagt på mig 5 kg sen den 3 agusti

3 år idag

Kategori: Allmänt

Du där inne

Kategori: Gravid med Jamie

Här är de första bebisplaggen jag köpt för några veckor sedan. Jag tyckte att det var jätte skrämmande att ta dom från hyllan och sen hela vägen fram till kassan och sen stoppa dom i en påse för att sedan tas hem. Allt blev ju på riktigt då. Det kommer faktisk komma hem en bebis hit hem till oss. En super liten person som ska bo med oss. Den här magen jag går och bär på kommer verkligen bli en människa. Just nu är man mer van att "bara vara gravid" men jag har lite svårt att tänka på innebörden av vad det faktiskt innebär. Jag skapar ett liv och snart kommer resultatet... Vilken grej!

Pyssel

Kategori: Hemma hos oss

"Ett kök kryddat med kärlek"
Förut när mio hade rea på bokstäver haffade jag mig ett gäng, sen saknades det 3 bokstäver som jag nu inhandlat och ja, jag har gjort det igen, målat ordet kärlek i färgen petrol.

En dag med svärmor

Kategori: Allmänt

Idag hade jag och Johns mamma Susanne en mysdag. Vi åt frukost tillsammans runt halv elva tiden sen runt ett åkte vi till kungsholmen där jag genomgick en hudanalys, gjorde en rengöring av ansiktet, vi la även olika återfuktande masker och plockade mina bryn. Gu så härligt det var, det kommer jag göra om!



Jag önskar mig fler sådana onsdagar

min vita dröm

Kategori: Hemma hos oss

Så som jag längtat efter dig
image description
T.R.Ö.T.T

mamma plagg del 3

Kategori: Gravid med Jamie

  • Tunika, HM 199 kr
  • Leggings, Gina 99 kr

Once again

Kategori: Allmänt

Oktober är här ännu en gång, månaden då mitt liv vändes upp och ner. Den här månaden tar upp många känslor i mig. Känslor som svajar, känslor som jag inte kan rå för, känslan för oro, tänkande och osäkerhet.
Jag är rädd för att få så där ont igen, rädd för att gråta så där hysteriskt och okontrollerande. Rädd för att ligga där i sängen och inte känna någonting för någonting fast att uttåt sätt att man borde för att man upplevt något jobbigt.
Oktober står för svala dagar, mörka kvällar och hemska minnen. Ibland gör det bara för ont för att känna...




Allt annat än en bakis söndag

Kategori: Allmänt

Så här har helgen sett ut:
  • Lördag, jobb 10-17:00
  • 18:00---> Satt vi barnvakt åt min yngsta systerdotter Stella
  • Söndag, sovmorgon
  • tvätt kl 11-13
  • 13:00 åkte jag, John, Emlan och Totte till bro för att gå på höstmarknad, där mötte vi upp Alexndra och Erik med syster.
  • 16:00 träffar vi Johns mamma Susanne för att gå på ICA och göra middag
  • 17:00 middagen snart klar, Nicole och Fille anländer
  • 19:45 alla går hem efter fikat
  • 20:13 Malin = filmsugen

Bloggtorka...

Kategori: Allmänt

Jag måste säga att det gör lite ont i själen att inte få uppleva Thailand i år igen. Vilket land, vilken resa!

Nu äre höst!

Kategori: Hemma hos oss

Som ni vet är jag sjuk, och vad vill man ha då? Jo het, varm och härlig soppa så där av dagens middag:

 

mamma plagg del 2

Kategori: Allmänt

Outfit två, all black och med mina favo-byxor!
  • Mamma byxor något "vaxade", HM 399 kr
  • Blus gamal, MQ
Det är väldigt svårt att få med svarta plagg på bild, men byxorna är något glansiga och det är de jag älskar med dom!

Vecka 22

Kategori: Allmänt

Min kropp i vecka 22

mamma plagg del 1

Kategori: Allmänt

Jag tänkte att jag skulle börja fota några plagg som jag bär som mamma kläder.
Här är då outfit ett:
  • Mamma strumpbyxor, ca 99 kr HM
  • Tajt fodral, ca 129 kr HM
  • Kofta med läderbälte, 199 kr gina tricot

Fynd-dags IGEN!

Kategori: Allmänt

Nu strax ska jag och John åka och kolla på en barnsäng från märket stokke som ligger ute på blocket för 2000 kr men som jag prutat ner till 1500 kr, känns som rena kapet! (Tror att nypriset ligger runt 8000 kr) Det som är så bra med just den här sängen är att den går att montera ner till en väldigt liten säng som sedan kan göras större vart efter barnet växer. Jag har till och med hört att de går att göra sängen till två stolar men det låter bara helt galet och onödigt. Så önska oss lycka till!
Haha hittade bilder från thailand på världens fulaste hund
Här är jag och hunden på apoteket
samma kväll hittar vi hunden på en pub där stackars Emil tvingas fotas med den mot hans vilja haha

Varning

Kategori: Allmänt

Jag vill bara varna er tjejer som bor här i jakosberg att det går runt en blottare här i krokarna. Izabella råkade ut för honom i lördagsnatt runt 4 tiden, sen läste vi i lokalbladet att andra också har blivit drabbade, antagligen av samma man. Han bar huva eller halsduk upp över ansiktet så hon vet inte hur han ser ut. Men det hela hände när hon gick in i sin port, hon vänder sig sedan om pga att någon bankar på dörren. Hon går då dit för att öppna åt sin granne som hon då tror men sedan ser hon att det är en man/kille med mjukisbyxor som drar i sin snopp.

sjukstugan fortsätter

Kategori: Allmänt

Idag tog Emelie och Izabella ut mig i skogen för lite frisk luft och svamp-plockning.
Resultatet:



Foten deltog



En liten fågel viska i mitt öra

Kategori: Allmänt

Ah juste! En god nyhet anlände precis. Alexandra ringde precis och sa att det är 30% på liggkorgarna från teutiona oktober ut, kan ni förstå vad UNDERBART!? Det betyder att den här vagnen är värsta fyndet! Här är då färgkomb. som vi väljer mellan:
Bilderna suger, var tvungen att fota på dataskärmen med min iphone och sen föra över bilderna till datan, ah ni hajjar!

Min mamma är guld värd

Kategori: Allmänt

Till middag blir det köttgryta på mammas vis, ett annat sätt att säga att hon har lagat och kört över den hit. Ja juste för er som inte redan vet, jag är en bortskämd skitunge.


Väldigt sjuk

Kategori: Allmänt

v 22

Kategori: Gravid med Jamie

Nu går jag in i vecka 22 det betyder att bebisen är rätt stor nu. Den väger ett halvt kilo och är ca 20 cm lång, kan ni förstå? 20 cm, det är nästan lika långt som en linjal!

För övrigt har vi köpt en vagn, det var ett impuls köp men ett riktigt fynd! Så nu är det väl bara si sådär en miljon andra saker kvar att köpa på den där kan-inte-vara-utan-saker-listan. Det känns ju som att många av julklapparna under granen i år kommer det stå bebbe på...utan tvekan om vi ska ha råd med allt....
Här är då vagnen Teutonia Cosmo (dock utan de där rosa). Vi har inte valt färgkomb. än på den delen, det blir kanske någon gång i november.

Babe, den här är för dig

Kategori: Allmänt

Jag tycker det skulle vara sjukt kul om John hade lust att gäst-blogga här inom en snar framtid, haha who's with me? ;D

Snabba puckar

Kategori: Allmänt

Middag på thaien med älskling sen ska Alexandra firas!