Malin Lidgren

Kul

Kategori: Allmänt

Det här är helt galet, men på ett fantastiskt sätt. Bilden här nedan tog jag en morgon när jag lämnade Jamie på sitt dagis. (Haha bara en parentes, Jamie går på dagis men jag jobbar på förskola, konstigt att jag aldrig lär mig) hur som helst var var jag? Ja juste. Jag lämnade honom till grannavdelningen. Hur fantastiskt är inte det här rummet? I  ett av lekrummen har de släpat in en båt, en riktig båt som minst 2 vuxna ryms i. Byggt en riktig brygga som pedagogen dessutom gjort på sin semester. Målat på väggarna och byggt ett "båthus" för att få till rätta känslan. Ambitiöst! Och som inte nog med det. I rummet tvärsöver har de ett lika stort rum som de också målat på väggarna i, men här har de gjort till en skog. Och mitt i "skogen" finns ett riktigt tält. I bokhyllan finns allt en campare behöver så som stövlar, ficklampor, kastruller osv. I taket hänger ett konstigt nät som är militärgrönt som ger dig känslan av att de är lågt i tak. Super skoj! 



Heja vallvägen! 



vätö

Kategori: 2014

Som jag lovat väljer jag att skriva några rader på bloggen idag igen.
 
En annan "senaste" som jag inte tror jag delat med mig av är att mina föräldrar har köpt ett landställe ute i Norrtälje. Det är två stugor på en stor grönskande tomt med en öppenspis och ligger sisådär 900 meter från vatten och bad.
Jag hoppas vi får spendera många härliga år ute på Vätö.
Vi har tankar på att köpa en liten eka man åka och fiska i, kanske fira midsommar en gång, eller bara åka över en helg i höstrusket eller spendera en vecka på sommaren. Ja möjligheterna finns och det känns härligt att veta.
Både jag och John har haft landställen att fara till som barn, tyvärr är de båda sålda men nu ser jag istället fram emot många nya år och härliga minnen att skapa tillsammans som en familj ute på Vätö.
 
 
(Tyvärr har jag inga lyckade bilder på hur det ser ut, men ska ta några nästa gång vi far)
Istället visar jag de enda bilderna jag tog när vi for ut och hälsade på.
 Sabina och Vilja.
 
Vilja
 
Min moster Irene's japanska nakenhund...haha inte så naken va? Tydligen har den inte päls som andra hundar utan hår...?
 
Jamie ville hålla Cissi's koppel. Lagom stor sådär när man är två år.

På begäran

Kategori: Allmänt

På Facebook har jag fått talat om för mig att jag är dålig på att uppdatera, jag kan bara hålla med...
Vardagarna bjuder mestadels på att stressa hit och stressa dit.

 Lite nytt kan jag väl dela med mig av. Jag får ta var grej på rullande band de kommande dagarna.. Hm nu får vi se om jag lovar för mycket...

Aja de "senaste" är väl att jag behöver glasögon. Känns precis lagom att få reda på några veckor innan jag fyller 25 år... Ja, nI hör min bittra ton men är så trött att ögonen går i kors.

Här nedan kan ni se det par jag valt ut. Sedan kommer jag att bära ett annat par bara för att läsa.

Gulliga metallbsågar från märket Sand

Jamies sommarläxa

Kategori: 2014

Jamies förskola ville att man skulle ta med en sak eller grej som påminner barnen om ett sommarminne. Vi valde att stoppa ner han armpuffar och sen gjorde vi något roligt av en skokartong. Tillsammans målade vi lådan han och jag, så stod jag för detaljerna sedan när han målat färdigt.
 
Texten på baksidan av korten är tillför pedagogerna så de kan hjälpa Jamie på traven om han har svårt att minnas.
 
 En trött kille tog med sin låda till förskolan
 

2014-08-28

Kategori: 2014

Emelie min älskade Emelie. Min allra bästa vän. Hon är den klokaste person jag känner, den mest pålitliga i världen, minst dömmande, så osjälvisk man kan vara och helt fantastisk. Hon står ut med mig i alla lägen. Hon finns där, hon är ärlig, hon stöttar och bryr sig och hon lyssnar på mig i timmar om jag så kräver. Hon är makalös på alla vis. Hon bär på den finaste vänskapen jag har i mitt liv. Jag är henne oerhört tacksam att jag får ha en sådan stor del av henne och att få kalla henne min.   
 
Hon den där fantastiska har tillsammans med sin bättre hälft, livskamrat och sin älskade skapat det mest magiska i livet. En liten pojke. En lika makalös liten mini kille. Jag älskar honom redan och jag ser fram emot att se honom växa upp. Jag ska stå honom nära, jag ska trötta ut honom med non-stopping talande mun. Jag ska lyssna och finnas där för honom.
Lilla älskade vän. Jag har fått äran att bli din gudmor och jag ska se till att vara den bästa jag kan för dig!
 
 
Jag älskar dig
 
 
 
 
 
 
stolt på BB
 
Farmor, Mini och Pappa Tobias