Malin Lidgren

Jamie's vänner

Kategori:

Här har ni dom! Marlie, Izabelle, Oliver, Tilda och Isabella. Ett härligt gäng, som jag är så glad att min lilla Jamie har möjlighet att få umgås med. Jag har alltid sagt att jag ska vara 30+ innan jag skaffar barn och att jag har aldrig tyckt bra om barn i allmänhet. Men om ni frågar mig idag är ju barn något utav det bästa. De är såna små glädjespridare som har de mjukaste kinderna du någonsin pussat på, de mest nyfikna ögon du sett och framför allt de har det mest tvättäkta skratt du hört. Inget ont har än hänt dessa små och det gör dem till de mest underbara människor världen har.

Party land

Kategori: Allmänt

För er som är lika efter som jag, så måste jag bara tipsa om den roliga butiken när du saknar det där lilla extra till festen, barnkalaset, kräftskivan, you name it i dekorationsväg. Då måste du ta dig till kista galleria för där finns butiken party land. Jag kände mig som ett litet barn bland hyllorna och allt glitter, färger och ballonger. Jag har varit på jakt efter ballonger till dopet som jag vill ha för att göra lokalen något mer spännande och passande än vad den är idag. Inget storslaget men bara något extra och jag tror att jag kommer hitta det jag söker.

problemlösare

Kategori: Allmänt

 
Är ni som jag? Jag öppnar kökslyckan för att jag ska slänga något i papperskorgen, men möts av en jätte hög av plastpåsar? För att de inte ska komma över hela golvet tvingas jag att pressa in dem för att sedan stänga dörren snabbare än blixten. Men nu har jag lösningen tackvare min svärmor som i sin tur lärt sig av sin svärfar och nu är det er tur!
 
 
 
Börja med att lägga din påse plant på bordet

Nästa steg blir att vika den flera gånger 
tills den får den här formen
Börja längst ner på påsen att vika som en trekant varannan gång åt varsitt håll
Upprepa detta tills du bara har handtagen kvar
Då bör det se ut något såhär, lyft fliken som finns
stoppa sedan ner handtagen i hålet
 FÄRDIG, tar hur liten plats som helst!
 

Precis i min smak

Kategori: Hemma hos oss

Jag har varit på jakt länge efter en korg eller något att förvara leksaker i till vardagsrummet. Angelica tipsade mig då om att gå till åhlens och snacka om att jag är nöjd med den jag hittade! Här har ni den, för 249 kr var den min!

Födelsedagshelgen del 3

Kategori: Allmänt

Helgen bestod av grillning hemma hos oss med John och vänner på fredags kvällen. På lördagen grillade vi ännu en gång ute på Tyresö då vi tog med mina föräldrar ut. Vi hoppade i bubbelpoolen när mörkret la sig och fick till och med i pappa. Söndagen kom alldeles för fort som vanligt och då fick vi middagsgäster igen i form av Erik och Angelica. Strax innan maten var det fotboll på tv så hon och jag tog en spontan shoppingtur till Ikea, älskade Ikea!

Födelsedagshelgen del 2

Kategori: Allmänt

Födelsedagshelgen del 1

Kategori: Allmänt

Basen är färdig!

Kategori: Hemma hos oss

Nu har själva basen till Jamie's rum äntligen blivit klar, vi har prioterat annat just därför att hans rum inte används än. Rummet har i alla fall målats vitt och en bit mellan fönster och garderob rött. Min tavla jag målade förut har hängts upp och vimplarna jag gjorde i början av sommarn. Det saknas en hel del inredning så som gardiner, blommor och framför allt leksaker och annat barnvänligt. Men den biten återstår nu, det roligaste! Sen på bilden som ni ser har vi en vanlig 90 säng med förvaring under så att vuxna kan sova i om det är en jobbig natt eller om någon sover över. Lådorna under sängen ska målas vita och sen ska jag försöka hitta räcken så liten kan börja sova där framöver. Det lär inte bli under de närmsta månaderna i alla fall, min grabb äter fortfarande på nätterna....

Kategori:

Några av John's födelsedagspresenter

Kategori:

Kategori:

Inatt placerar jag min trötta och utmattade kropp i Jamies rum. Det är inte fullt klart än så vill inte visa upp några bilder än. Jag ser fram emot att få ordning för jag trivs i fina rum och fina hem! Nästa projekt blir att måla om köket, det är något jag skulle vilja ta tag i redan imorn. Men schemat är fullsmockat så det lär ju inte bli av på ett ta;(

Snart så...

Kategori:

Liten utvecklas FÖR fort

Kategori:

Det är farligt att sitta nära när han höjer handen på de här viset, speciellt om han har något i handen då kastar han armen med fullt tryck och släpper grejen han håller i, kryper sedan dit och hämtar den och processen är snart igång igen. Minneslapp; igår lämnade jag honom på mattan i vardagsrummet och går till badrummet, efter en stund hör jag något utmed mig då har Jamie krypt efter mig och sitter på badrums golvet. 👏👏👏

???

Kategori:

Slängde upp den här bilden på instagram och den blev en hit eller håret rättare sagt. Bilden är tagen i höstas och den stora frågan jag ställer mig själv är om det är dax att än en gång färga tillbaka!?

Gåva

Kategori:

Här om dagen kom svärmor förbi med två super söta skålar till mig, jag är lyckligt lottad jag!

Liten blev stor idag

Kategori:

Jamie har nu funnits i våra liv i ett halv år...Jag tänker inte ens nämna hur fort tiden har gått. Jag tänker också fatta mig kort, han är och förblir världens bästa unge. All kärlek till dig min lilla vän, du är älskad på många håll!

bild bomb

Kategori: Jamie 3-6 månader

 

Jamie's utveckling vid 5 månader

Kategori: Jamie 3-6 månader

  • Han kan sitta på egen hand
  • Han kan gå när man håller honom i händerna
  • Han försöker krypa, lyckas inte riktigt men som hasar sig fram
  • Han ligger aldrig still, han snurrar runt mest hela tiden
  • Han sätter sig upp från liggläge alldeles själv
  • Han kan ta sig upp och stå på alla fyra både med knäna i golvet eller på fötterna.
  • Den mesta mat uppskattas, favorit är ändå gröt med fruktpure.

Misdags-bjudning

Kategori: