Malin Lidgren

Hej!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag där i soffan igen, men den här gången med vår efterlängtade bebis i famnen. Han går under namnet Lillebror än då inget annat riktigt känns hundra och ärligt har vi inte haft en minut över på att tänka och fundera. 

Redan på BB började besöken med först ut min syster, Fanny, Susanne, Jamie, Nickan, Filip, Isabelle, Emelie, Tobias, Micke, Anna, Anton, Miguel och Jossi. 
Dagarna där på har gått i samma tempo med andra sällskap och besök som avlöst varandra. Vi har också hunnit med en natt på BB, ett läkarbesök, en natt på landet och en heel dag på parken zoo. Fart och fläkt med FÅ timmars sömn. Han får liksom hänga med på en hel del fast att han bara är 6 dagar. Välkommen till familjen hjärtat! 

Som om inte allt det vore nog så kom även "Lillasyster" alltså Jamies och Lillebrors nya kusin i raket fart tidigt idag. Filip och Nicole var här och hade värkar fram till mellan typ 23:00 och 01:30 och sisådär 45 minuter senare föddes hon, tio dagar för tidigt (på BB att tillägga).

Så i morgon ska våra kusiner mötas!!! Det ska bli så roligt att se kusiner som är så nära födda varandra och se deras likheter samt olikheter och Jamies reaktion på ännu en bebis! 

Ah det här inlägget skulle bara bli ett hej. Jag ska skriva ner allt om förlossningen men har inte riktigt hunnit med det än:) 

Tack för alla gratulationer, lyckönskningar och alla rara sms, samtal och mail! 

På återseende!! 

Kommentarer

  • Lena Carlin säger:

    Stort GRATTIS till att ni fått en Lillebror! :)

    2015-07-28 | 02:21:00

Kommentera inlägget här: