Malin Lidgren

kolmården

Kategori: 2015

Igår var vi och 13 000 andra på kolmården. Sommarens mest fyllda dag än så länge om jag förstod rätt? Tack vare oss och alla de andra som hittat dit valde de att ha öppet en timme längre. Tur var väl det för att vi skulle "hinna" allt så var vi där fram till 20, sen får vi inte glömma våra 4 h i bilen tur och retur.
En fullspäckad dag med andra ord!
Väl på plats skötte sig barnen sig jätte väl och höll sig nära oss vuxna jämt. För oss två gravida höll vi bra tempo och ingen kunde märka av våra gravditeter förutom dom två jätte kulorna som avslöjar oss.
 
På ingång!
Jamie var super taggad!!
En bild på sällskapet
Linbanan var en hit för vissa medan vissa av oss kände att vinden och höjden skrämde skiter ur oss haha
 
Supergravida med småkusinerna, jag i vecka 39 och Nickan i vecka 36 snart 37.
 
Impade över vår insats och vårt första break!
 
Fotomodellen och Jempa 
 
Vi var såklart på delfinshowen, Isabelle uppskattade den faktiskt mest av oss alla. Det var välidgt otippat, trodde hon skulle tycka att sitta still "länge" (20 min) skulle vara jobbigt men icke sa Nicke. Lamporna, delfinerna och musiken gjorde showen till en hit... Jamies ögon gick däremot i kors och var nära till sömn under hela showen.
 
Glada TJOCKISEN med familjen
Antagligen sista utflykten som bara tre!?
Ombytta roller! Jamie blev överlycklig över att få sitta fram och köra mamma och pappa.
 
För att vara på den säkra sidan hade jag packat ner babyskydd ocg lite bebiskläder samt ett extra par trosor till mig fall om Lillebror skulle fått för sig att ta sig ut samma dag på annan ort. 
Nu efter den här dagen kanske jag borde packa den där sablans Bbväskan...
Idag är jag TRÖTT!
 
 
 

Kommentarer

  • Johanna säger:

    Jag är såå imponerad över att ni orkade en dag på Kolmården! Snygga är ni också! Själv orkar jag knappt gå ut med hunden och jag är ju "bara" i vecka 34 haha! <3

    2015-07-08 | 16:08:29
    Bloggadress: http://johannaisabella.blogg.se

Kommentera inlägget här: